Jet-Steel Oy investoi hienosädeplasmaleikkausjärjestelmän lisäksi uuteen levynpyöristyskoneeseen eli tuttavallisemmin mankeliin. Uudeksi koneeksi valittiin Davi MCA 3022 varustettuna CNC-ohjauksella ja kartiontaivutuspaketilla. Davin nelitelaisen mankelin innovatiiviset toteutukset mahdollistavat levyjen rullauksen jopa vain 1,1 kertaa ylätelan halkaisijan kokoiseksi (ylätela 220mm). MCA 3022 koneessa telojen maksimi taivutusleveys on 3000mm ja maksimi levyvahvuus koko leveydelle on 10mm (S235), esitaivutuksella 6mm. Tämä mahdollistaa meille tärkeän 4mm RST-levyn taivuttamisen vielä esitaivutettuna (eli kappaleeseen ei jää juuri ollenkaan perinteistä suoraa osaa).

CNC-ohjaus mahdollistaa joustavan valmistuksen ja erimuotoisten kappaleiden helpon ohjelmoinnin automaattisella taivutuksella. Neljä telaa mahdollistavat vaivattoman menetelmän suurienkin kartioiden valmistukseen. Investoinnin myötä Jet-Steel Oy vahvistaa laitekantaansa ja erikoisosaamistaan ruostumattomien 1-4mm ohutlevyjen osalta. Laite saapuu pajallemme vielä tämän vuoden puolella.