Verstaallamme tapahtui valitettava ja vakava onnettomuus 9.2.2018. Työntekijän käsine takertui pylväsporekoneen karaan, jonka seurauksena molemmat käsivarret ja oikea kämmen sekä sormet vaurioituivat hyvin pahasti. Eräs työntekijämme toimi tilanteessa erittäin rohkeasti, nopeasti ja maltillisesti. Ambulanssi saatiin paikalle pikaisesti ja potilas sai asianmukaista ensiapua välittömästi. Pitkien operaatioiden jälkeen henkilö on nyt pääkaupunkiseudun sairaalassa toipumassa.

Uutinen on julkaistu siksi, ettei kenenkään tarvitse olla huhujen varassa, joita alueella varmasti leviää. Onnettomuuksia sattuu, emme todellakaan ole niistä ylpeitä, mutta turha niitä on peitellä. Tämä toimikoon myös muistutuksena siitä, että metalliteollisuudessa koneet ovat usein armottomia ja niissä riittää voimaa. Erityisesti pyörivät koneenosat ovat vaarallisia. Otamme työturvallisuuden tosissamme ja toimenpiteet vastaavan tapahtuman estämiseksi on käynnistetty.

Potilaalle voimia paranemiseen koko henkilökunnalta!